Followers

Monday, October 7, 2013

Vit Cantik Kulit Selain Collagen................

hai....kawan2 blog ku sekalian......hari ni lambat sikit update blog sebab anak2 memeningkan kepala dengan pelbagai karenah....biler bertambah besar bertambah banyak lagi peelnye......adoiiiiii



nak letak gambar twin time kecik2 dulu...skang dah besar 3 years....tapi masyaallah perangai diaorg mmg menguji kesabaran sungguh............aik apa kaitan twin dgn entry sy ni....hehhehehhehehe
saja je pembuka bicara dimalam2 hari ni.................

semua org tahu pasala collagen shaklee sbb entry2 sblm ni n dlm fb pun sy banyak bercerita pasal collagen ni......tapi harga collagen ni boleh tahan la mahal.....tapi kesannye sgt superb.......bagi mereka yg takde budget sy nak bagi suggest utk ambik supplement lain pulak tuk kulit........semua org nak cantik tak kira org kaya or org takde duit....hehhehehehhehe.....

vitamin Kecantikan Kulit terdiri dari

1) Vit E
2) Vit C
3) B Complex
4) ESP








Mmg terbukti berkesan.......klu tak nak beli set beli 1 pun boleh....just pm me.....


Syuzie 1004442
0199492811




No comments: