Followers

Saturday, January 26, 2013

Collection From Achasyara Boutique


Hai.......lama tak update blog.....asyik updated fb jea.....hehehhehehe......

Entry kali ni nak cerita pasal Collection from http://achasyaraboutique.blogspot.com/........terdapat banyak pilihan tops, pants, skirt, dress untuk ladies2 diluar sana........harga yang ditawarkan jugak amat berpatutan.....qualiti kain jugak sangat memuaskan.....sebab selesa n tak panas dipakai walaupun matahari tercacak atas kepala.....hehehehehehe..........

So apa lagi jom SHOPPING........untuk lebih banyak pilihan boleh like Fb page saya.....

OK...TQ atas sokongan kawan2......










Friday, January 18, 2013

Azam Tahun Baru......................

Rasanya tak terlewat lagi aku nak ucap Hepy New Year...........kuang...kuang...kuang........

Kalau Tahun baru mesti orang akan sebut pasal azam.........dan aku ada azam yang aku nak kongsikan dengan rakan-rakan blogku......hehehehehhehe

Azam aku tahu nie........

1.   Nak cari duit...nak cari duit....nak cari duit......:)

2.   Nak menjadi ibu n isteri yang lebih baik dari sebelum2 nie......

3.   Nak berubah dan berhijrah dari semua segi...dunia dan akhirat jugak......mudahan2.....amn.....


Banyak lagi azam aku ........malas nak taip......hehehhehehee

oklah......jgn lupa shopping di www.achasyaraboutique.blogspot.com...........

sekian





Saturday, January 12, 2013

Acha_Syara Boutique kini kembali.......


Hai kawan-kawan blog.......

Silalah mnjamu mata di acha_syara boutique..........pelbagai koleksi fesyen baju wanita terkini boleh didapati.......jangan risau harga yang diberikan memang mampu dimiliki untuk semua wanita yang ingin cantik dan bergaya yea........huhuhuhuuhuhu......

Sokongan anda amat saya hargai.........


Happy Shopping yea..........

Sebelum tu.....silalah lihat gambar tuan punya blog dulu...........berpeplum.........









Thursday, January 10, 2013

Kembar ke Sekolah.......................


Minggu ni aku telah menghantar kembar ke Taska.........Taska Permata Keluarga Batu Buruk Kuala Terengganu.........Satakat hari ni........setiap kali gi sekolah mmg dua-dua akn menangis........dan aku turut sama merasakannya.........tapiiiiiiiiiii nak buat macam mana.....takde sapa nak jaga ko kembar oiiiiiiiiii.........

Syahir dari rumah akan menanggis....tak amboh....amboh...tak amboh.....gi selolah......klu syahid ceria jea dari rumah tapi biler sampai kat taska mula lah nangis tak nak turun keta.........adoiiiiiii....klu buat sebulan gini mmg sakitla aku jawabnya.......

Semoga minggu depan kembar akan ceria  untuk pergi sekolah........seceria mentari pagi.....chewahhhhhh