Followers

Monday, October 29, 2012

RIM Sport 17" untuk dijual


Saya nak promosikan RIM SPORT hubby saya untuk dijual.......

RIM 17" : BBS MADE IN TAIWAN
TIRE : SILVERSTONE ATLANTIS V7 215/45ZR17 87W

FRONT : 90%
REAR : 90%

TAHUN 2012

CONDITION : MASIH DALAM KEADAAN BAIK.

PRICE : RM1750.00
Harga boleh dirunding...........
















Berminat boleh hubungi...........saya

0199492811 - syuzi

Thursday, October 25, 2012

Raya Korban





Selamat Hari Raya Korban..........
Tahun ni saya berhari raya korban di Terengganu.......
eh bukan tiap2 tahun aku raya korban di trg ker????? :P
Berkorban apa saja harta ataupun nyawa...itulah kasih mesra sejati dan mulia.......
wah....ikhlas kew....huhuhuhuhu

Sunday, October 21, 2012

03.10.2012


Entry ni agak lambat dipublishkan......kerana tuan punya blog malas nak edit gambar.......hohohohoho.......

03.10.2012....genap 2 years my little twin.......dah besar anak ibu......masih jelas dlm ingatan saat2 ibu nak melahirkan korang.....tapi malasla nak cita......hari jadi twin yang ke 5 tahun baru ibu cita yea.....hehehehehehe.........

Seperti abang dan kakak.....ibu n ayah buat makan2 sempena hari jadi syahid n syahir......jemput jiran2 terdekat.......huhuhuhuhuhu.......buat nasi mnyak.....mak mertua i buat nasi...i buat gulai ayam......tak tahulah sedap ke tidak.....sebab semuanye ekpress.....balik keje terus bersilat kat dapur....nak buat hari lain malas....sebab nak buat kecil-kecilan jea pun......hadiah utk si kembar pun kereta berharga RM5.00....beli pukul 6.00 ptg...tak sampai pukul 9.00 keta itu hanya tinggal rangka saja.....sebab si kembar sudah cabut 1 persatu......aiiiii anak2......itu sebab ayah n ibu beli keta harga RM5.00......huhuhuhuhuhu.........ok lah jom layan gambar yg sempat di snap......



suker tgk org ramai dtg umah......


kek tu meninggalkan kesan di mulut dan tangan........
kuat sungguh pewrna yang digunakan.......huhuhuhuhu



tu dia.....ada gak gambar ibu....huhuhuhuhu

Selamat Ulangtahun ke 2 Syahid n Syahir......Ibu doakan ayid n ayir diberikan kesihatan........menjadi anak yang solehah.....walaupun ketika ini ayid n ayir menguji kesabaran ibu n ayah.....bila besar nnti ibu harap ayid n ayir akan menjdi kebanggaan ibu n yah........aminnnnn

Sekian...........

Sunday, October 14, 2012

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH...MURAH........


Saya nak jual 1 set premium beautiful........saya punya tapi baru sekali saya pakai.....sebab nak jual saya tak berapa berkenan pakai corset ni.....lagi pun i tak gemuk pun.......hahahahaha......
saya rasa sedih pulak tgk corset ni tersadai di dlm bakul......mahal pulak tu.......so saya nak jual murah2 jelah......RM600.00

masih dalam keadaan baik.....


ni ukuran untuk corset ni....


saya punya size



baju dalam......size B80





size seluar..........76







size bekung 64


klu ada yang berminat boleh email saya ujies2281@gmail.com

atau hubungi saya 0199492811......


SOLD OUT

















SELAMAT PENGANTIN BARU AZRA N AZIFF


Selepas minggu hari keluarga di Dungun......next minggu kita org travel ke Banting pulak.......mmg jalan2 sungguh lah......kat umah tak tahu dah jadi apa......sebab 2 minggu berturut2 hari cuti tak duduk umah....kain bertimbun2....hehehehehe....Kita org tak plan pun nak gi.....tapi disebabkan baru dapat keta baru......kira nak try jln jauh la....hehehehehehehhehe.......sangat penat okkkkkk...............






time ni nikah......dibuat sehari sebelum majlis.....


tak sangka syasha pakai baju sama dgn ayongla.....hehehehehe


kami lagi...........



harus ada gambar tuan punye blog.......:)



bersama adik bongsu.......(tangandibahumatakeatas)....jgn tanya saya about that......hahahahhahahha


sister n daughter.....n adik tersayang......huhuhuhuhu


aik...apasal byk gambar budak ni pulak.....huhuhuhuhu



so bulat muka i.........


sepet-sepet mata......ngantuk tak cukup tido....huhuhuhuhu


with pengantin.......sangat berwarna-warni ok......trend sekarang kot......


 
sister n BIL

eh ada retis la.....hahahhahaha......jadilah ambik gambar dgn artis bintang kecik....ko ado......hahahahhaha
(sedap gak suara dia wei...)


with cousin......


Sekian..........




Sunday, October 7, 2012

Mayang Sari....Dungun






Actually entry ni dah basi sebenarnya......hehehehehe.....sebab Hari Keluarga ni berlangsung pada 15 - 16 September yang lalu.......saya jea malas nak edit gambar.....lagi pun tak banyak gambar yang aku snap....almaklumlah...tentera saya kan banyak....jadi kenalah jadi koperal utk mengawasi tentera2 saya nie......ada juga gambar yang saya ambik dari camera man office......huhuhuhuhu.....secara keseluruhan saya boleh bagi 5 bintang dari 10 bintang tentang hari keluarga nie......dari segi penginapan.....mmg out of servicesla....sbb tu tak ambik gambar kat bilik pun......huhuhuhuhu.......dinner pulak mmg tak tahu nak cakap apa la kan.....tapi dari segi hadiah....puas hati sebab semua dapat bawak balik hadiah......malas nak cita banyak jom kiter scroll down..............

>





<






>







quality gambar agak tidak memuaskan sbb saya bukanlah jurugambar profesional yea...... :P

Dinner.........terima seadanye......



Nak jugak masuk gambar tuan punye blog.......hehehehhee



Bersama-sama sang suami..........hehehehehehhe



Cuba menjadi jurugambar yg kreatif dgn aksi pelbagai sudut.....bolehla kan dari takde.......


Keesokkan harinye.....Sukaneka......di tepi pantai......






Si kembar masuk acara rebut gula-gula...tapi biasalah bukan anak2 yang rebut......mak yang rebut.......harapkan anak2 mmg 1 atau 2 jea...yg dia ambik......klu si kembar langsung tak ambik......yelah kan letak gula2 lembu.......letaklah cokelat ferrero rocher....gerenti berebutnye.......hahahahahaha........



Kan saya kata mak-mak yang semangat tgk sampai tertonggeng-tertonggeng ikut anak sukaneka.....hahahahhaha.........syamil masuk acara isi air dalam botol.......kakak masuk acara tiup belon sampai pecah.......syasha tu tak payah nak conduct lah sebab dia dah blh bawa diri sendiri......huhuhuhuhuhu.......





Banyak acaranye...tapi saya tak melibatkan dirilah...saya hanya duduk dibawah pokok ru saja sambil melihat anak kembar saya gi jalan-jalan ke sana n sini......ditambah dgn lutut saya injured satu ketika dahulu......so duduk diam2...huhuhuhuhu.....terliur tgk org dapat hadiah besar2.....hehehehehhehe.....

Habis sukaneka kita org gi mandi pool tuk kali kedua.....atas permintaan anak2 jugaklah.....huhuhuhuhu.....
pastu siap2 ambik makanan makan kat tepi pantai n terus balik n mentido.........sangat penat.....si kembar tido pas maghrib pastu tak jaga2 sampai besok pagi......alhamdulilah sepanjang hari keluarga ni kembar saya tidak membuas......sebab mungkin dia leka tgk ramai org.....banyak awek kottt....auwwwww......hahahahhahah





++++Semoga di masa hadapan hari keluarga kita org akan lebih meriah dari ini.....++++++





Tuesday, October 2, 2012

Versi Berbeza......



Saja jea....takde idea nak buat entry......hehehehehee...........

Zaman skang ni macam trend org pakai tudung........saya suker jugak mengikut trend2 terkini......huhuhuhuhu....bukan apa rasa nak pakai biler tgk org pakai cantik........biar pun  kiter pakai tak cantik.....hahahahahahha.....

Tudung bawal mmg dari dulu saya pakai tapi sejak pakai tudung yg sarung tu....saya dah lelong tudung2 bawal saya kat my SIL......so...biler bawal dtg kembali.....aku gi pulak cari tudung bawal......hahahhahaha...pompuan...pompuan......tapi tudung bawal trend skang ada bunga n batu berlian di kepala.....sungguh cantikkkkkkk




salah satu tudung bawal yg paling mahal saya beli........hehehehehe



tudung yg ni mmg selalu saya pakai........cantik dan senang dipakai.........i like........: ) 


Tudung yg ni senang juga dipakai tapi tak banyak koleksi........kelakar saya pakai tudung ni...hahahahahaha...mcm org dari planet zarith jea....


Sekian......
Sila bagi komen tudung mana yg sesuai dgn saya......komen hendaklah dlm 3 patah perkataan sahaja....hahahahahahahaha................

New.....


New...............





Alhamdulilah dengan rezeki yang Allah berikan.....semoga Allah murahkan rezeki kami sekeluarga lagi......

aminnn.........