Followers

Thursday, May 24, 2012

Hobi Sekarang

Haiiiiiiiii .............

Rajin lak nak buat entry......hehehehehehehe

Skang saya ada hobi baru.........dan saya suker sangat dgn hobi baru saya nie......sebab klu time takde keje masa saya diisi dgn hobi baru nie.....huahuahuahua......tapi hanye dilakukan di office jea....sbb klu kat umah mmg takde time......hahahhahahha

hobi nyeeeeee :   Mengambil gambar sendiri.........:)

suker...suker....suker.....





Bolat jea muka......


Nie lagi Bolat......


Pakai timer......huhuhuhuhu


pandai tak saya edit..........hehehehehe


nasib baik bos takde.....


with my bff......


kita bergambar lagikkkk.....


muker tak cukup tidooooo


i like this picture...........: )


tue je saya nak share......sila jangan mare yea......sebab camera saya mestilah banyak gambar tuan punye camera....hehehehehehe

Wednesday, May 23, 2012

Kisah Noorma dan Talib

Terlebih dahulu saya nak ucapkan takziah kat keluarga Noorma dan Talib......Al-Fatihah......Semoga rohnye dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman.......aminnnn

Hari ni saya terbaca blog moon punye blog.....yang menyiarkan kisah noorma yang menghidap barah otak......setelah 1 tahun lebih mnderita menghidap pnyakit ni....hari ni dia pergi menghadap ilahi........
meninggalkan seorang anak yang masih kecil......

Memang saya menangis apabila membaca kisah noorma dan talib ni.....terasa saya sepatutnye bersyukur dgn apa yang saya ada sekarang.....sebab ada orang yang lagi malang dari saya.......

Klu nak tahu lebih lanjut kawan2 blh gi kat link di atas.......

p/s mood sedih.......


Tuesday, May 22, 2012

Black red




Lama dah cita ni tapi baru nak buat entry........huhuhuhu...xde mood nak upload gambar.......so picture di bawah ni adalah sebahagian yg saya ambil melalui camera saya....yg camera man ambik tak blh nak upload....lmbab sungguh......

Majlis ni sempena kepencenan Dato KP....Tema mlm tu Black Red...fenin jugak kepala memikirkan baju yg hendak dipakai tapi.......belek punye belek dlm almari....terjumpalah 1 baju kebaya lama.....yg mmg aku x pakai lagi selepas mngandung twin....sbb iye agak ketat kat  tut...tut...tut.....hehehehheheh

Selepas difikir-fikirkan aku malas nak berhabis duit...so saya pun pakai jelah baju tu.....cuma beli tudung hitam jea.....saya ingatkan org lain cm biasa-biasa jelah....rupa-rupanye org lain lagi janguk (ayat trg) n berabisan tuk mlm tue.....hahahhaa

Aku terlibat dgn koir...tapi takde org nak suruh ambik gambar aku koir...sian kat aku.....asyik aku je ambik gambar org......hehehehehee......

Best jugak lah mlm tu sbb blh release tension....pukul 11.30 mlm ko mak dara ni sampai umah...hahhahahah

ok lets picture talk......




with my bff


me.........)


Queen of the night........



with siti......


tak sedap langsung makan......
sedap lagi kat kedai esah........


Dato...berucap


Kp berucap.....



ok....sekian......

Friday, May 18, 2012