Followers

Thursday, January 26, 2012

tell me why????????????

wawawawawawwaaaaaa.......Fb n you tube tak blh bukak kat ofice.............padan muka aku.....hahahahahhaha...org suruh wat keje gi bukak fb......hehehehehhee...........

Semenjak line internet nie ditukar ke line baru.......semnjak itulah....biler aku bukak fb n you tube...benda alah tue akan berpusing sepusing2nye....sampai lah iye kata tak leh bukak.......sakit jiwa sungguh.......takdelah waktu nak berfb n menengok cita n mendengar lagu di you tube......maka......semenjak itu ofice aku mnjadi senyap sunyi....sehinggalah waktu rehat pukul 01.00 - 2.00pm........fb n you tube blh dibuka..........ish...ish....ish......

adoiiiiii...........keje....keje...keje...keje.....n terus bekerja........ :)

Wednesday, January 25, 2012

P


Klu tgk gambar kat atas...mesti semua org tahu apa maksudnyeeee.........yes...sy baru n sedang ambik lesen memandu.......itu pun atas kesedaran sendiri.......huhuhuhuhuhu...tgk kawan2 semua dah ada lesen...saya sorang jea takde......jelous gak......huhuhuhuhuhu.....
Alkisahnye dulu sbln kawin sy pernah ambik lesen memandu.......tapiiiiiiiiiiiii....tak lulus sebanyak 3 kali mmbuatkan sy malas nak ambik dah.......:)
n Now kena ambik dari mula2 pulak....sbb x renew lesen L......
Baru2 ni sy dah lulus ujian TEORI.......cukup2 makan hokey....hahahahahhahaha
lepas nie nak kena gi amali lak.......baru leh dapat lesen L.........
mintak2 lah saya akan LULUS dgn jayanyeeeee......tak payah tgk muka abg JPJ byk kali.....hahahhahahaha
aminnnnnnn.......

Wednesday, January 18, 2012

Skincare......

Salam uooollllsssss........entry kali ni saya nak cerita pasal skincare.......hmmmmmmm......
muka saya mmg agak bermasalah jugaklah...sbb time sekolah dulu muka saya berjerawat sikit...dan saya suka mengopek....jerawat2 yg ada dimuka saya....huhuhuhuhuhu.......
First pencuci muka saya pakai time sekolah dulu.....produk Loreal.....oklah...sbb mmbantu menghilangkan jerawat saya...:)........saya pun tak ingat mcmmana saya blh beli produk pencuci loreal nie....sbb produk loreal ni kan agak mahal lahkan....huhuhuhu.....

lepas SPM saya pakai produk Safi.....


Ni produk safi zaman dulu2....

Mmg famous jugaklah produk safi nie dulu...n menjadi gaklah kat kulit muka saya.......hehehehehhehe...lama gak saya pakai produk nie...sampai abis belajar kat IKM......

Pastu saya tukar pencuci muka banana...alah yang dlm kotak....warna oren......hanye pencuci muka sahaja.......mcm biasa jadi gaklah kat muka saya.....huhuhuhuhu

Biler dah keje....n banyak duit....hehehhehehe...saya tukar produk AG 2000.......


AG2000......saya beli taklah byk mcm nie......

manyak mahal oooooooo........gatak nak try....last2 beli 1 set jea...lepas abis tak beli dah.......heehhehehehehe

Lepas Kawin.....


Olay Total effect......

Saya pakai produk olay total effect.......malas dah nak pakai produk yang menipiskan kulit....huhuhuhuhu......tapiiiii tak lama...biler jumpa2 kawan2 pakai produk yang ok.....saya pun nak try gak.....saya pun beralih ke produk..............


NURIZ COSMETIC........


Tak mengelupas...n ok jugaklah.......tak ingat berapa RM.......Akhirnye jodoh dgn nuriz tak lama......hehehehehe....disebabkan ada kawan saya yang mmperkenalkan saya dgn produk



MARY KAY........

Maka saya beralih arah ke MARY KAY......dgn MARY KAY mmg saya berhabis-habisan $$$$$......lebih RM 1000.00 kot......hasilnye ok......tapi saya bertukar pulak ke.....



CHAHAYA BEAUTY AURA........

tapi tak lama.....n now....saya dlm percubaan untuk pakai produk.......


EVERLYNN



1 set....


mask.....


 serum......

 hehehehehehhehe.....banyaknyeeeee.........nasib baik muka tak jadi beruang kutub....hahahhahahha......takpe biler dah ada kesannye saya akan tepek wajah saya sebelum n selepas........ok......tatata.............

Monday, January 16, 2012

Pink n Blue Colour


Pink n blue......warna yang saya minat.....coz.....i ada anak pompuan n laki......hahahhahahahahaha.............tapiiii wana yang saya gilerzzzz.......PURPLE........huhuhuhuhu......mengarut je saya nieee.....actually.....saya nak citer pasal.............

<

>
>

>

>

>



motor automatik...syasha...syamil...syahid n syahir...........huhuhuhuhuhu.....sbb semua blh naik......nak naik ikut giliran...dari yg besar hingga ke kecik......apa2 jelah nak oooiiiiii....asalkan tak kacau ibu nak berblog n berfb....hehehehhehehehehehe.........





Friday, January 13, 2012

2 budaK BOTak

Hai........rajin lak nak update blog.......mood berblog dtg lagiiiiiii......huhuhuhuhuhu...entry kali ni sy nak cita pasal my little twin.....my sweetheart....my madu n racun.....siapa lagi klu bukan Syahid n Syahir......yang bikin kepala ibu n ayah pening.....skang dah semakin aktif 5......x duduk diam langsung.......ada jea benda yang dia org nak buat.....nak sentuh.....pening...pening...pening......huhuhuhuhuhu....


Syahid Syairazy


Syahir Syairazy


kamilah bodyguard abg n kakak....hahhahahahh


bergado no 1...ko gigit aku.....aku gigit ko......


Itu sahaja kisah kami.........sekian...........






















Saturday, January 7, 2012

hepy NEW YEAR 2012

Wah....dah masuk tahun 2012lah.......masa berjln begitu cepat sekali....sedar-tak sedar...usia sy akan bertambah lagi 1...........Penghujung tahun 2011 nie....adalah penghujung tahun yang sungguh busy bagi sy.....TENSION sgt2........ok.......first sebab office i tgh renovate......n tak siap2 lagi.......tak kisah la tue....sbb bukan menyusahkan sy pun...tapiiiiiii dah nak tutup akaun...jadi ongkosnye harus dibayar.....klu x siap keje mcm mana mau bayar.....pening2x.....dtambah pulak pengarah sy kena bertukar ke Kedah...n penggantinye....very2 the high classs.......DATO' lagi......berdato'2 lah sy jwbnye......semua yg direnovate di ofice semua x berkenan......hahahahhahaaha.....very the kampong katanye.......hahahhahahahha.....
Nasib baiklah hari terakhir tutup akaun tue....dato' suruh bayar...klu tak bkn sy kena marah...dato' lah mnjawab dgn kpp.....hehehehehhe.....

Tahun 2012 jugak...anak sy yg sulung masuk tahun1.....so agak busy gak nak uruskan persekolahan dan kelengkapan sekolah.....syasha sekolah dekat umah jea....ingatkan nak sekolahkan syasha dekat tempat keje ayahnye...tapi kesian kat syasha sebab lepas abis sekolah tak leh naak rehat2 kan........

Sempena tahun 2012 nie......sy n hubby telah mendapatkan barang2 yg mnjadi idaman....huhuhuhuhu.......jeng...jeng.....apa tue.....



Netbook yg mnjadi idamanku......tgn syahidlah tue....klu mncapai barang no 1....sabar jelah...


TV LCD 40"..........idaman hubby.....:)


New Look........peace.......huhuhuhu


Semua yg sy dapat tue hasil duit simpanan .....biaslah akhir thn menghabiskan duit........:)