Followers

Tuesday, August 9, 2011

active 5



Dah lama saya tak update blog pasal my lovely syahid n syahir.....bukan apa tak sempat nak snap picture2 twin baby saya nie.....alhamdulilah syahid n syahir membesar dgn sihat dan kuat....setakat ni saya cuma susah hati time twin baby saya nie demam + batuk + selsema jea.....dan saya berdoa semoga twin baby saya sentiasa sihat dan dilindungi olehNYA......

Skang nie syahid n syahir dah pandai memanjat.....panjat meja....panjat kerusi.....naik tangga sendiri......dan macam2 lagi.....dan skang nie sedang blaja berjalan...dah blh bangun berdiri sendiri tapi tak blh nak melangkah lagi........takpe2 plan2 ye sayangggg....

Biler melihat mereka mmbesar bersama2......saya rasa penat dan lelah yang saya lalui dlm mmbesarkan mereka akn terbalas.....saya sangat suker klu melihat syahid n syahir berebut mainan dan botol susu.......syahid selalunye yang akan menangis sbb tak dapat.....syahir pandai melarikan barang yang nak direbut tue.........kadang2 aku yang merampas dari syahir dan bagi barang tu pada syahid...hehehhehehehehhe.......



dah mula nak berebut mainan..........



syahir cool........

syahid bekeng org ganu kata......



No comments: