Followers

Tuesday, June 21, 2011

I like purple !!!!!!!!!!



Antara banyak2 warna...aku paling sukeeee purple colour...........tak tahulah kenape......biler aku pakai baju warna purple aku akan kelihatan lebih comel dari biasa.......(ayat x ingat dunia)........hahahahaha......klu dilambakkan kain dgn pelbagai warna aku tetap akan nmpak warna purple sajeeee....

Time aku tunang dulu pun aku pilih warna people.....n biler nak kawin aku nak warna purple gak......tapi my mother ckp "asyik warna purple je.....warna lain lah"....terpaksa lah aku bertukar warna ke warna baby blue......

Baru2 nie aku beli kain selimut.......kat rumah aku dah ada 2 selimut......tapi semua warna purple....




nie kain selimut yg 1st aku beli kat rantau panjang....warna purple.... (teka kaki sape...kaki abg nyamilla.....sibuk sungguh budak ni )


nie second kain selimut aku beli kat rantau panjang...warna purple gak....(nak interframe gak abg nyamil)

Kali ketiga aku beli kain selimut kat rantau panjang nak tahu aku beli warna apa???????
Warna purple gak lah.........................tak caya try tgk kat bwh nieee......:



Warna purple kan........

Biler aku balik umah n kumpul semua selimut2 aku...baru aku perasan semua selimut aku warna purple.......hehehhehehehe......nak buat cam mano....kat mata aku warna purple je yg ada....hehehehehehe........ (korang blh tahu berapa kali dah aku pergi rantau panjang kan......:).....


Hidup Purple !!!!!!!


No comments: