Followers

Saturday, June 25, 2011

Sweet Memory............7 stooges

I Miss 7 stooges...........very2 much.......sungguh indah andai diingat kembali zaman itu......dan selepas hampir 10 year.....kami berjumpa semula di laman fb...aku gembiranyeeee bila dapat bertemu dan melihat wajah2 terkini 7 stooges........kami semua sebaya kecuali chom....tua setahun......

7 stooges - 1) Chom - Skang dah anak 3...asal org banting selangor...org yg pertama aku kwn n baik di IKBN Pontian Johor dan sehingga kami keluar dari IKBN still contact lagi sehinggalah chom dan aku kawin...masing2 buat hal masing...n skang bertemu di fb.....

2) Fara Diana - Skang anak 2...asal org melakau...takde fb tapi husbandnye ada fb....husbandnye dulu blaja IKBN gak..kira bertemu jodoh di IKBN.....so aku kenal gak lah husbandnyeee...

3) Shima - Skang anak 2 gak...antara org yg comel....sbb mukanye cam baby face.....org melakau gak.....

4) Ina - Skang anak 2 gak rasa....asal org K.Lumpur.....kwn yg aku still contact lagi selepas kuar IKBN sbb kitaorg sama-sama sambung blaja...tapi ina blaja kat IKTBN aku IKM......

5) Leny - Skang tak kawin lagi...nak kawin bln 7......asal org N9

6) Izah - Tak dapat dikesan.....aku rindu sgt kat izah...sbb dia 1 kepala dgn aku....selalu ponteng kelas....duk dlm dorm tido.....byk kenangan dgn izah.....org N9 gak

7) Syuzi - Akulah.......Skang anak 4....akulah yang menjuarai carta anak....hahhahahhahahha


Yang bestnye....time kat ikbn semua 7 stooges ada pakwe...hahhahahahha....cinta monyet...aku tak bercinta pun...tapi just nak suke2....dgn budak elektrik....dan aku masih ada picture budak elektrik tue.....kelakar pun ada.....bila kuar date..masing2 kuar dgn date masing2 di tepi pantai......hahahhahahha

Dan disini jugak aku bertemu jodoh dgn husband aku......aku takde lah bercinta sakan dgn GANU (panggilan husband aku di IKBN) nie....GANU nie ambik coz AUTOWIRING....seingat aku...aku x suke kat dia...sbb dia punye mulut sgt celupar....tapi JODOH......yang mendekatkan aku dgn sidia......dan aku menerima seadanye JODOH aku nieeee........





Friday, June 24, 2011

Si botak...


Ini anak saya yg no 2.....Namanye Syamil Syarafuddin......tapi.........



skang .....................................................
><
:
:
:
:
><
:
:
:
:
><
:
:
:
:
><



Syamil dah botak........betul...ayah syamil dah potong rambut syamil...sbb sy sendiri rimas tgk rambut syamil yang berkerinting tu semakin panjang....akhirnye....jadilah si botak.....baru nampak cute anak ibu....klu tak macam Mamud jea....nek wannye panggil syamil dgn nama tue....sbbnye syamil suke sgt bertanye.....ckp mcm org tua....dah lah dahi pun ada rupa org tua...(luas didepan)...hahhahaha

tapi yang bestnyeeee ayah syamil bagi ekor kat syamil....nak tgk....


ekor di kepala.............




Ini anak ayah....pemain bola harapan ayah........ :P
























Thursday, June 23, 2011

Impak maksima Nora Elena...............

Tak sangka Impak pada nora elena amat besar.......selepas episode last pada hari khamis lepas.....feedback nyeee amat dasyat...terutama nye kat ofice akulah.....sbb tue yg paling aku nampak...hehehehehe...

selama seminggu ni kat ofice aku x abis2 tgk cerita nora elena...ulang tayang balik dari episode 1 hingga abis.....baik mokcik2....lelaki2 yg kita nampak muke cam bengis tue pun layan gak nora elena nie.....hahahhahaha.....kelakar lak rasa....

Yang x tgk nora elena pun tgk gak.....walaupun drama tue dah abis....apa lagi tgk kat www.tonton.com.my lah....lagu2 kat dlm nora elena pun best2....n skang sedang berkumandang di ofice aku...hehehehehe....

Aku ada baca 1 kisah pasal peminat nora elena nie.....aku gelak sorang2 jea baca surat dari peminat nora elena nie...cuba korang baca ...mesti korang gelak gak....


Nowa

Kakitangan Kerajaan,
Putrajaya

TV3
Sri Pentas,
No 3, Persiaran Bandar Utama
Bandar Utama, 47800 Petaling Jaya

Tuan,

Per : Bantahan Terhadap Penyiaran Drama Bersiri Nora Elena

Adalah dengan hormatnya saya merujuk kepada perkara di atas dan drama bersiri Nora Elena adalah berkaitan.

2. Dimaklumkan, bahawa saya, Nowa dengan ini membantah penyiaran drama bersiri Nora Elena yang disiarkan setiap hari, jam 7 petang di saluran tuan. Antara sebab sebab pembantahan saya adalah seperti berikut.

i) Membuatkan jiwa isteri isteri terganggu.

Mana ada suami gitu sabo dalam dunia ini? Logik tak bila Nora tanya Seth, asal Seth tak penah dengan apa saja perbuatan Nora? Seth jawab, sebab Seth terlalu sayangkan Nora. Jadi kesimpulan, isteri-isteri mula curiga dengan suami mereka yang sepanjang masa marah marah. Ni laki aku sayang ke tak ni?

ii) Jiwa jiwa suami juga turut terganggu.

Ini kerana, apa bila tiba scene scene romantik dan tidak dapat diterima akal, seperti Nora terpeleot, Seth siap dukung bawak g sofa, tingkat bawah..(gila gagah..aritu aku nak branak, laki aku gendeng henbek aku, beg kain aku, pastu tunggu aku kat grill depan umah, aku la terkedek-kedek jalan sendiri..pastu pegang lengan aku je tau..bila suh dukung macam biasa drama atau filem buat, laki ckp, “ah gile mung, patoh pinggang!” Pastu sampai sepital, lari lari amik wilca..kalu dukung macam drama melayu kan bagus??)

Oh pasal part romantik tu, biasanya isteri akan menjeling kepada suami, disertai dengan kata kata sinis, “dedi mung ni masa dulu geletak nok ke mami, masa mami begetoh je belanar beli bunga, minyok wangi, cekelat bagai..leni doh dapat mami doh haghammmmmm!!! asal besday ke anniversary ke, pakai tektik, hadiah ai pada yu adalah sebuah cinta yang murni dan ikhlas”….itu je?? harharharharam!!

Paling koman, selepas jelingan tajam, cubitan kental di lemak perut pasti akan singgah di bahagian perut suami. Jadi, sebagai lelaki melayu, suami, mereka juga merasa hangat dengan penyiaran drama bersiri ini.

Kebiasaan jugak, malam malam yang sepatutnya diisi dengan aktiviti sukan berair akan berlalu begitu saja, pabila sang isteri makan hati, lelaki melayu dalam drama lagi romantik dari laki sendiri. Saje saje wat merajuk, ingatkan si laki pujuk cam si Seth pujuk Nora, tapi tak tau laki sendiri penat, dah, amik kau, sampai ke pagi tak dapat apa apa..laki tak pujuk satu hal, laki horny dibuat bini gitu pun satu hal..Sian Johnny!

iii) Memberi harapan pelesu kepada gadis gadis yang belum menikah.

Apabila pengaruh Seth Tan mula menular, maka ramai gadis gadis mencari pasangan hidup yang romantik nak mampus macam Seth Tan. Selepas menonton siri itu juga, kajian secara rambang mendapati kebanyakan dahi gadis gadis lebam. Ini adalah berikutan dengan tabiat sebelum tido mereka yang gemar meletakkan belakang tapak tangan ke dahi sebelum tido sambil berangankan lelaki seromantik Seth Tan, walau sebenarnya, Non Ada lelaki MELAYU seromantik itu. Yang romantik cumalah, lelaki Bangladesh, lelaki Lombok, dan Shahrukh Khan sahaja.

iv) Pasangan-pasangan bercinta kerap bergaduh.

Sang aweks memaksa jejaka untuk kerap membelikan bunga. Sedangkan boipren tu keja Kerani je kat Kementerian Kewangan. Gaji pun RM1500 jek. Kau gile sekuntum bunga brape hengget?? Kalu nak 3 kuntum sebulan, takpe jugak. Ni nak 21 roses everiday??

Kau gile, ko nak mamoh kelopak bunga ke? Kau ingat kau cantik macam Nora Elena nak demand-demand? cess

v) Tak logik punya citer..

Brape lama kawen baru bole ‘bersama’?? Ada ke lelaki sesabar Seth tu.. Ok, takde ke tunjuk scene Seth ‘tumbuk sambal’?? eh, kalu betol ada lelaki tak penah sentuh isteri, kira mesti dia ‘tumbuk sambal’ kan? hahahha…takut awak sakit belakang konon..padahal ajak tido skali..mood cameron suda mari..eh, tetiba teringat Jay….kahkahkahakha

vi ) kari hangus, nasik hangit.

Duk sibuk berkejar dari dapur ke hall, pastu ke dapur semula, pastu part ehem ehem, part ada pelangi, dah teralit, tengok sambil berangan, jeling laki, dah lupa kari kat dapur..hangit gitu je..

vii) Mengganggu tumbesaran anak kecil.

Pabila seorang isteri, terpengaruh dengan apa yang dilihat di kaca telebisi, nak perli secara derek kepada laki sendiri takut kena penampo, jadi, anak kecil dijadikan medium untuk menyampaikan isi hati

“tengok tu Alya, dulu dedi mung semart gitu ah, nok g dating siap bukak pintu bagai sume? leni? mami terkedek kedek bawok barang dia hon siap siap doh”

“owoh Alya ork? napok ngat nipu..mana ada orang kawen doh romantik gitu ork??”

Kesian la budak kecit tu terkebil kebil tak tau ape mak dia bebelkan.

3. Sekian dimajukan untuk pertimbangan dan kelulusan pihak tuan. Dan semoga dengan ini, tiada lagi kekeliruan dan kecelaruan minda penonton penonton lagi. Mana ada lelaki romantik gitu dalam dunia..kalu ada pun sebelum kawen, lepas kawen, bagi setahun, atau dah dapat anak sorang, jadi kayu la semuanya..Jadi, dimohon pihak tuan agar tidak mempermainkan perasaan kami, dan memberi harapan pelesu kepada gadis-gadis diluar sana.

Sekian,

“BERPIJAK DIDUNIA NYATA ADALAH TUNGGAK KEHIDUPAN BAHAGIA”

( NOWA)
Pengerusi,
Kelab Ibu-Ibu Menyusu Badan
Putrajaya.

Tuesday, June 21, 2011

I like purple !!!!!!!!!!



Antara banyak2 warna...aku paling sukeeee purple colour...........tak tahulah kenape......biler aku pakai baju warna purple aku akan kelihatan lebih comel dari biasa.......(ayat x ingat dunia)........hahahahaha......klu dilambakkan kain dgn pelbagai warna aku tetap akan nmpak warna purple sajeeee....

Time aku tunang dulu pun aku pilih warna people.....n biler nak kawin aku nak warna purple gak......tapi my mother ckp "asyik warna purple je.....warna lain lah"....terpaksa lah aku bertukar warna ke warna baby blue......

Baru2 nie aku beli kain selimut.......kat rumah aku dah ada 2 selimut......tapi semua warna purple....




nie kain selimut yg 1st aku beli kat rantau panjang....warna purple.... (teka kaki sape...kaki abg nyamilla.....sibuk sungguh budak ni )


nie second kain selimut aku beli kat rantau panjang...warna purple gak....(nak interframe gak abg nyamil)

Kali ketiga aku beli kain selimut kat rantau panjang nak tahu aku beli warna apa???????
Warna purple gak lah.........................tak caya try tgk kat bwh nieee......:



Warna purple kan........

Biler aku balik umah n kumpul semua selimut2 aku...baru aku perasan semua selimut aku warna purple.......hehehhehehehe......nak buat cam mano....kat mata aku warna purple je yg ada....hehehehehehe........ (korang blh tahu berapa kali dah aku pergi rantau panjang kan......:).....


Hidup Purple !!!!!!!


Saturday, June 18, 2011

Aktiviti dikala cutey....

Sejak 2 menjak nie...aku mmg rajin up dated blog......mungkin dgn cara nie....aku dapat melepaskan tension dan penat kot.........

Minggu ni org2 trg dapat cutey.....yahooooo!...cutey sempena menang sukma dan bola....I Love Ahmad Said...hahhahaaha....Hari Sabtu hari busy sebab macam2 temujanji telah diatur dari pagi sampai petang.....best.....pagi2 lagi aku dah pergi ke rumah prospek2......

Tghari tue kita org gi mkn gulai kat Kuala Berang...hubby aku punye best friend....balik makan gulai gi umah kwn hubby aku gak kat Ajil.....saja jln2.....on the way balik kita org lalu kat h/way pantai timur yg masih dlm kerja2 tuk menyiapkannyeeee.....(betul ke ayat aku nie...) sangat dekat...dari kuala berang hingga umah aku kat batu rakit mngambil masa 1/2 jam sahaja......


Jom makan gulai.......


Banner di rumah pengantin



Inilah Pengantinnye.......


Sempat lagi acha n amil main taman permainan di depan rumah pengantin....


Kurus tak i...........nak tahu rahsianye........hmmmm













balik umah turn aku lak kena jaga baby twin.....org lain semua tido......jelous i!!!!!!!!......mlm tido sepuas2nyeeeeee....

Thursday, June 16, 2011

Kursus Ke Tak??????

Aku dlm dilema........20-23 Jun 2011 ni aku kena gi kursus di Inspen, Bangi Selangor........Nak gi ke tak......klu ikutkan ketensionaian....aku mmg nak gi kursus tuk merehatkan fizikal dan minda......tapiiiiiiiiiiiiii......aku kesian dgn anak2............mcm mana dgn baby twin aku klu aku gi kursus...........mkn ke tak....mndi ke tak....mak mertua aku pun agak uzur tuk menjaga anak2 aku dimlm hari......nak harap ke lakiku......mmg x leh harap........

Nak...ke...tak nak....nak...ke....tak nak.....100x




Tuesday, June 14, 2011

Gi Kota Bharu

Pada hari khamis yang lepas aku n geng gi makan gulai (kata org trg) kat Kota Bharu Kelantan........Siap ambik cuti hari khamis lagi..nak gi jln punye pasal.....hehehehhehe.....kami gi kul 08.30 pg.........gi konvoi dgn lan staf 1 office dgn kita org......

1st plan kita org nak gi rantau panjang.......tu yg sebenarnyeeee...hahhahahha......dlm kepala nak beli toto lah..cadarlah....kain selimut la....(biasalah org pompuan)......

On the way nak gi ke Kelantan...berlaku lah insiden yg x diingini......tingkap keta kwn aku tak leh nak tutup......dan "AKU" yang dipersalahkan.........mmbuatkan keta org rosak......mmg aku yg buka tingkap tue.....biasalah nak ckp dgn org mstilah buka tingkap takkan buka pintu kot.....dan aku tak tahu pun tingkap tueeee "ROSAK"......dan seumur hidup aku tak pernah pun ada niat nak rosakkan keta org......bawak keta pun tak reti......dan aku terasa gak lah....klu setakat 1 atau 2 kali takpelah nak perli or gurau2.....tapi klu byk kali mmg aku terasa.....sbb aku takde niat pun nak rosakkan keta org........


nilah keta nyeeee......




kesian pulak.......


Eeeeee sensitifnyeee aku kan......entahlah klu kena kat org lain diaorg akan terasa ke tak.......aku tak tahulah.....lupakan jelah.....sensitif aku tueeeee.......

Berbalik pada cita tadi....kita org sampai Rantau Panjang dlm pukul 01.00 lebih....beli apa2 yang patut....sampai kul 02.30 lebih...kita org pun bergerak ke tujuan kami dtg ke Kelantan...iaitu Makan Gulai.....

Sampai dlm pukul 03.30 pm......makan2...tumpang sembahyang....terus berangkat pulang......




Bersama Mak pengantin.......



sukeee ambik gambar.....



mak budak n mak pengantin......



we.....with Pengantin Baru......


"SELAMAT PENGANTIN BARU DAN SEMOGA BERBAHAGIA HINGGA KE ANAK CUCU"

















Sunday, June 12, 2011

Pertemuan dan Perpisahan.....


Sempena pertukaran Siti Hajar........sy n kawang2......gi makan kat Paradise.....Siapa yea belanja?....sapa lagi org yg kena tukarlah kang.....kami berlima jea....sbb tue jea yg sekepala kat office aku......hehehhehe........

So.....jom layan pic2 nie......yg aku snap pakai kamera tepon aku yg mahal nieeeeee.....hehhehehe


sodap hingga menjilat jariiiiii



with siti hajar....................2-2 bolat....


aku yang bolat................



aniza n siti hajar......................


k.da n k.na.......makan jgn tak makan



Aku kenal dgn hajar nie tak lama...sbb iye baru tukar ke pej ppn tahun 2009.......n tahun 2011 kena tukar ke kedah ikut husband......kira balik kg la jugak.....sbb iye org kedah....
dalam 2 tahun ni byk gaklah kenangan2 terindah...cewah......tapi disebabkan dlm time 2 thn nie aku mabuk pregnant n kemudian bersalin...so aku x byk time lah dgn iye.....tapi yg penting kita org sekepala........terutama bab2 membeli bagi org2 pompuan....hahahhahaha

kira hajar nie antara org2 yg aku rapat di office selain k.iza.......sedey jugak bila iye nak tukar sbb takde olang lagi mahu bawak aku n k.iza jalan2 n shooping2...lagi...huhuhuhu....n takde org lagi mahu buat lawak n bergelak ketawa bagai nak riuh 1 pejabat....hehehehehhe....

Untuk Siti Hajar binti Hashim.....aku doakan Semoga ko berbahagia ditempat baru.....bersama2 aqil n husband...........Semoga success dlm kerja......n last "aku tunggu berita gembira itu".........


LAKIKU DI PERAK............

miss my hubby so much.......



Start 10 - 13 Jun 2011...laki ku takde kat Kg Bukit Chempaka sbb lakiku berada di Perak untuk menghadiri Kursus...................so lonely......tapi anak2 ada untuk memeningkan kepala aku yg pening nieee......hehehehheheh

Takde teman untuk bergado.....teman tuk tido.....dan yang penting takde org nak jadi driver sy....hehehehehe

Tapi bila laki takde nie...... :

1st Aku baru tahu betapa berharganyeee syamsu hasrul bin halimi nie duk kat umah.....sbb aku tak leh nak suruh2 buat susu ke apa ke.....

2nd Takde org nak marah2 anak.....nak harapkan aku marah...mmg dok layannye syasha n syamil.....lagi pun aku kesian lak nak mara2 anak....paling kuat suara aku akan tinggi jea....nak angkat tangan mmg susah sikitlah.....kecuali klu darah aku dah naik sampai kepala...hahahahhaha

3rd Takde org tuk antar n ambik aku keje...terpaksa tumpang adik iparku......sedey....

4rd Kena duk umah mak mertua....sbb takut nak tido dgn anak2 jea........





Tuesday, June 7, 2011

Feeling........

Minggu yang Mengong......

Minggu niee.....minggu yg paling busyyy.....aku terasa kebusyan itu......hahhahahha....aku rasa mcm nak baca buku sbb nak periksa BITK......tapi aku ada byk keje yg x settle lagi......hari khamis nak cuti lak sbb nak gi kenduri kawin ank k.paridah kawin.........besok nak periksa tapi kena masuk pejabat sbb jaga pejabat....ooooooooooooooo

TENSION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mana satu lu nak buat nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

TOLONGGGGGG
HELP MEEEEEEEEEE

p/s: giler ke org yg tulis nie..........


Wednesday, June 1, 2011

Demam Nora Elena....

Aaron Aziz...
..........
hero n heroin.........nora elena.....

Best sangat2.........itu yg aku blh cakap pasal drama baru di slot akasia TV3 bertajuk Nora Elena. Aku suke,,,,,sbb Aaron Aziz hero...hehehheheh......klu tgk cita nie....dari pukul 07.00 pm sampai 08.00pm...senyum jea depan tv....nasib baik laki aku takde pegi main bola....balik main bola sibuk nak mandi n sembahyang......klu x sibuk jea tanye...."nape awak senyum sorang2" letih nak jawab...hahhahaha

Aku cita sikit pasal Drama Nora Elena nie bagi kawan2 yg tak tgk yea......

Drama nie adaptasi dari Novel Kasih Yang Suci.......karya Meen Zulaika....



SINOPSIS NOVEL KASIH YANG SUCI
Sepuluh tahun yang lalu, kesucian Nora Elena dinodai. Andai masa boleh diulang kembali, pasti jiwanya tidak punah. Tapi dia sedar, takdir hidup tidak memihak kepada sesiapa. Saiful Idham, tunangnya pergi kerana tragedi ini. Tiba-tiba muncul Seth menawarkan diri utk menjadi suaminya. Nora Elena keliru...

Ternyata doa Seth dimakbulkan. Sepuluh tahun dia menjejaki gadis itu. Nora Elena, cinta yang bermula dari pandang pertama. Namun kenyataan tidak seindah impian. Hangatnya asmara Seth, namun hanya dia yang terbakar sendiri. Rasa cinta isterinya tidak dapat disentuh walaupun hakikatnya mereka berkongsi ranjang yang sama. Jiwa lelakinya merintih. Nora Elena bagai bayang-bayang yang tidak dapat dipegang.

"Hakikatnya, aku suami dan kamu isteri. Perkahwinan ini adalah simpulan mati. Hanya maut yang akan memisahkan kita berdua." tegas Seth.

Tapi mengapa Elena menjadi wanita asing dalam perkahwinan ini? Rahsia yang selama ini disimpan kemas akhirnya terbongkar. Sebenarnya... Sethlah lelaki durjana itu. Menodainya atas alasan kerana kasihnya yang suci! Benarkah?

Lelaki adalah nafas hidup dan wanita adalah nadi jiwa... saling memerlukan dan mencintai. Dan cinta itu maknanya saling memberi dan menerima.

Nora Elena akhirnya reda menerima Seth. Dia tidak akan menoleh lagi kerana lelaki itulah syurganya di akhirat nanti....


SINOPSIS DRAMA NORA ELENA (TV3)

NORA ELENA merupakan sebuah kisah yang diadaptasi dari salah satu novel popular terbitan Karangkraf — Kasih Yang Suci hasil nukilan Meen Zulaikha yang mengisahkan tentang perjalanan hidup seorang wanita bernama Nora Elena (Siti Saleha) yang terganggu hidupnya akibat dihantui pengalaman pahit dirogol 10 tahun yang lalu. Walaupun sukar untuk melupakan insiden hitam tersebut, kini beliau selesa menjalankan kehidupannya seperti normal dan bakal mengahwini Idham (Zul Ariffin).

Namun, keadaan mula berubah setelah bertemu Seth Tan (Aaron Aziz). Nora dan Idham yang dahulunya ibarat burung merpati sejoli, kini menjadi tidak sehaluan dan sering bertukar rasa cemburu dan marah. Secara tiba-tiba, Idham membatalkan majlis perkahwinannya dengan Nora Elena akibat dari salah faham Idham yang menyangkakan bahawa Nora mempunyai hubungan dengan Seth Tan, majikan Idham sendiri.

Apa yang mampu dizahirkan oleh seorang wanita hanyalah tangisan dan jeritan yang tidak mampu didengari sesiapa! Penderitaannya bertambah perit tatkala bisikan liar dan kata-kata hati yang sering mengingatkan Nora tentang apa yang telah mengubah statusnya daripada seorang perawan yang suci kepada sesuatu yang amat pahit untuk ditelan sendiri.

Lebih mendebarkan, Seth Tan menawarkan dirinya untuk menggantikan tempat Idham di dalam majlis perkahwinan tersebut kerana masa semakin suntuk. Sedalam manakah kejujuran lelaki misteri ini dan apakah jawapan di sebalik kehadirannya? Apakah yang akan berlaku kepada Seth Tan setelah kedudukan Idham yang tergugat kerana terbawa oleh mainan perasaan? Dan mampukah Nora dan Seth mempertahankan mahligai perkahwinan yang telah mereka bina apabila satu rahsia hitam paling memilukan akhirnya terbongkar?



lagu-lagunye pun best.......

LAGU TEMA OST DRAMA NORA ELENA

  1. Dan Bila Esok - Sofaz
  2. Sesuatu yang Berbeza - Sofaz
  3. Biar Hati yang Mencintai - Sarah Aqilah
  4. Terhenti Di Sini - Asfan
  5. Berubah - Erry Putra & Reen Rahim
  6. Jangan Kau Pergi - Erry Putra & Reen Rahim



"Hakikatnya aku suami dan kau isteri. Perkahwinan ini adalah simpulan mati. Hanya maut yang akan memisahkan kita berdua sama ada awak nak jadi isteri saya sepenuh ke, setengah ke, suku ke, saya terima, saya redha" -seth- kiut sgt......hehehhehehe

"Lelaki adalah nafas hidup dan wanita adalah nadi jiwa...saling memerlukan dan mencintai. Dan cinta itu maknanye saling memberi dan menerima......