Followers

Monday, February 14, 2011

Twin baby meniarap.......





I'm happy coz my twin baby dah boleh meniarap......usia baru 4 bulan......biarpun berat agak melampau2 (syahid 8.1 kg n syahir 7.6 kg)...tapi syahid n syahir menggagahkan diri jugak untuk menterbalikkan badan masing2....akhirnye.....BERJAYA!!!.....
tapi syahid yg meniarap dulu...kemudian baru lah syahir.....jelous agaknye tgk syahid meniarap....jom layan gambar yg sempatku snap.....


syahid berjaya meniarap



lepas tue bersama2 meniarap...


kita meniarap sama2


jgn gado2....






Sunday, February 13, 2011

ooooo kaki

lihatlah kakiku yg berwarna biru......seksa sungguh bersimen2 kaki nie.....mcm mana lah agaknye org yg patah kaki n bersimen berbulan2.....aku yg sebulan lebih nie pun rasa mcm setahun.......huhuhuhuhu.......





Thursday, February 10, 2011

I'm Back...

Assalammualikum...........

Akhirnye...setelah sekian lama aku bertapa...aku muncul kembali setelah pertapaanku berakhir..........hahhahahahahha....mcm cita bangsawan pulak..........ingatkan nak berkubur saja blog aku nie....tapi sayang pulak...anyway sepanjang pertapaan aku mcam2 yg terjadi didlm hidup aku....klu nak cita kat sini...alamaknye....24 jam lah menghadap pc...so tak dapek leh den nak nolong.....tapi apa yg penting i have new sweetheart......jeng...jeng....jeng....



muhammad syahid syairazy n muhammad syahir syairazy

Ibu sayang syahid n syahir walaupun bikin hidup ibu agak kelam kabut dgn karenah si kembar nie.........