Followers

Sunday, November 8, 2009

tudung ariani n contact lens......

Hari nie aku rasa malas nak buat keje.....so aku pun update lah blog aku......minggu nie minggu puaskan hati...huhuhu..nak tahu nape......aku dapat 2 benda...first aku dapat tudung ariani second aku beli contact lens.......sukanyeeeeee.......sebenarnye dah lama aku nak beli 2 barang tue....dan akhirnye aku dapat gak.......saja nak menghabiskan duit......heheheeh....rasa macam nak beli jea lagi tudung ariani......takpe sabar...akan kubeli lagi.....huhuhuhu.....contact lens nie pun aku saja nak try pakai.....bila dah pakai rasa tak selesa jugak sebenarnye.....seronok lagi pakai cermin mata.......tapi pakai jelah sebab dah beli......nnti hubby aku marah pulak.....dah beli tak pakai.......huhuhuh..........



sempat lagi......posing dgn tudung ariani....


comel dok.........:P

gray eye.............


No comments: