Followers

Thursday, September 3, 2009

Syasha demam

2 hari lepas anak aku yang 1st...demam.....maybe berjangkit dengan ummi su dia....sebab syasa tak selsema pun cuma batuk sikit....kesian pulak tgk syasha klu demam yelah bila time dia sihat perangai dia jgn cakaplah...bikin pening kepala.....tapi bila dah demam kurang sikitlah keaktifannya.....nak jumpa doktor punyalah payah kena janji nak beli mainan dulu baru nak....so 2 hari syasha demam hampir Rm100.00 jugaklah aku abiskan tuk beli ubat dan mainan dia....nak mainan kereta control pulak....klu bab kereta bagi kat ayah dialah....beli mahal mana pun beli tetap beli jugak...tapi klu beli mainan selain dari kereta...jgn haraplah dapat beli mahal2....huhuhuhu....aku pun tak berapa sihat sebab aku pergi check tekanan darah agak rendah sikit.....75/50....rendah tak????....patutlah aku rasa kepala hanyut jea...doktor pun suruh aku minum banyak air...oklah sekian celoteh tuk kali nie............


No comments: