Followers

Sunday, August 16, 2009

Family day JPPH TRG

08/08/2009 office aku telah mengadakan family day di Taman Pertanian Sekayu Terengganu....sebelum ini ada banyak permintaan daripada staf2 JPPH untuk mengadakan family day di macam-macam tempat.....antaranye...cameron highland, pulau redang, pulau perhentian......dan lain2 yang aku tak sampai hati nak sebut....sebab last2...sekayu jugak yang menjadi pilihan....sedih sungguh rasanye....bila tanye AJK yang bertanggungjawab...jawapan yang diberi...TAKDE BUDGET........anyway ada gak family day daripada tak ada....BETUL TAK???? So aku n family telah pergi menyertai family day tue...aku rasa family aku yang lambat sekali sampai..nak buat mcm mana ada 2 askar yang perlu disiapkan....sampai2 jea aku kat sana terus kena masuk pertandingan baby cantik....huhuhuh.....tapi nasib tak menyebelahi syamil sebab ada baby lebih cantik....hua..hua..hua...takpelah....yang penting syamil tetap cantik dihati ayah n ibu...huhuhu.....(love u syamil)...


pertandingan baby cantik yang tak berapa nak cantik.........

macam-macam baby ada........

Lepas tue...syasha pulak masuk pertandingan isi air dalam botol menggunakan span.....kelakarlah jugak tgk gelagat syasha..tak caya tgk nie.....


Di garisan permulaan....


lari laju sangat.....


isi air dlm botol


over mak ayah dari anak

sungguh2 tue isi


mula2 isi air dulu


lepas tue tgk org pulak

Dan apa yang penting tengok orang dulu..lepas habis org isi air baru dia isi air pulak...mcm mana nak menang..pandai pulak bisik dgn ayah mana no syasha nye......macam mana nak menangnye...cerdik sungguh anak aku nie........ Disebabkan sukaneka nie dibuat di tengah padang....so panas nye jangan cakaplah....nasib baik ada pokok besar sejuk sikit bila duk bawah pokok tue......lain acara2 aku tak dapat nak masuk bertanding sebab busy layan anak yang kepanasan.....last2 duk dlm keta pasang aircond.... kesimpulannye best jugaklah family day nie..sebab dapat mengeratkan silaturrahim antara staf2 JPPH dan keluarga masing2......yang penting dapat hamper.....huhuhuhu


aktiviti2 yang dijalankan di atas padang......


dukung anak jelah....


duk dlm khemah pun panas jugak...


acara memberi hadiah.....




No comments: