Followers

Wednesday, August 12, 2009

cuti lama..........

Aku rasa lama sungguh tak UP DATE BLOG.........nak buat mcm mana aku agak busy 2 minggu lepas....mula2 mak aku datang dari Shah Alam lepas aku kena pergi mahkamah di Klang kerana aku kena sapina semasa aku kerja kat Jabatan Akauntan Negeri Selangor. seronok jumpa kawan-kawan lama...rindu rasanye....tapi biasalah mahkamah kena tangguh sokmo....sbb yang dituduh tidak hadir ke mahkamah...ikut hati malas rasanye nak pergi lagi tapi disebabkan dapat cuti free n blh klim tuntutan perjalanan....ikut kan sajalah....selepas itu aku kena pergi pula Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) di INSPEN Bangi...kira aku dapat cuti free sebab boleh balik kg tanpa mengambil cuti rehat.....seronok rasanye bila cuti lama-lama nie....free jea rasa kepala otak....cuma pening kepala nak layan anak2 la pulak.....nenek diaorang pun malas nak layan......so nntikan kemunculan aktiviti2 sepanjang aku bercuti.......

On the way balik s.alam.....sempat posing lagi


sian shamil posing tengah panas


berehat di hentian maran

syasha poyo


sepanjang highway

pemandangan pokok jea....


syok sendiri


ayah tengah mengantuk nie...suruh posing dulu


syamil n ibu lak posing


on the way balik terengganu


berehat di hentian kuantan..kita makan dulu


posing....posing...n posing..


posing dalam keta....

suka sangat


Zzzzzzz....baru bangun tido.....








No comments: