Followers

Thursday, July 9, 2009

officeku......

setiap hari aku akan datang ke sini...tempat aku mencari rezeki.....itulah dia officeku......aku masuk keje pukul 07.30am...saja masuk awal sbb balik pun awal 04.30pm....tapi bila hari khamis balik lagi awal pukul 03.00pm.....office aku skang nie tgh renovate...nak buat bilik2 pegawai.....kat office aku aku nie ada 15 org staf jea....staf teknikal duk kat bangunan lain......aman rasanye duk kat office yang tak ramai staf nie....boleh buat keje lain selain dari buat keje office...huhuhu...nak kata seronok duk kat sini rasanye seronok lagi duk kat office lama kat akauntan negeri selangor....walaupun banyak keje....tapi seronoknye lain sbb duk kat negeri tumpah darah kita...ialah dekat dgn family kita....nak buat macam mana ni semua dah tertulis yang aku akan duduk kat bumi terengganu nie......maybe klu ada rezeki aku nak kembali menetap di negeri asal aku semula......


pintu masuk


ruang tengah


renovate


eo yang banyak songeh..........huhuhuh


k.zaimah.....typist naik clerk...suka sangatla tue


2 comments:

ainalaisya said...

wa..kak long..nak balik negeri sendiri ke..

syuzie's said...

mestilah......kenalah gilir2....takkan nak duk dgn mak mertua jea...tapi klu ada rezeki lebih la...insyaallah