Followers

Thursday, July 2, 2009

BESDAY GIRL-SYASHA SYARAFIENA

Tanggal 30.06.2005...itulah tarikh lahirnya anak aku yang 1st....so 30.06.2009 genaplah umur 4 year.....kami sekeluarga telah mengadakan parti hari jadi (parti ke) untuk syasha...jemput org sebelah rumah jea....hidangan nye..pun mee goreng.......jea.....(ibu dan ayah tak cukup budget)....suka sangat lah syasha syarafiena nie...dari pagi asyik tanye mana hadiahnye....perangai pun baik jea...sepanjang satu hari 30.06.2009...tue...dengar cakap org...selalunya..jangan haraplah...lain org kata lain yang dibuatnye....pening2...tapi kami tiap2 tahun adakan sambutan hari lahir untuk syasha....biar pun kecil-kecilan saja....anak sulung lah katakan..lambat pulak dapat adik.....so terlebih manjalah.....sempena dengan hari lahir syasha yang ke 4 thn ibu dan ayah nak wish .....IBU DAN AYAH SAYANG SYASHA...IBU DAN AYAH DOAKAN SEMOGA SYASHA MENJADI ANAK YANG SOLEHAH.....DIPANJANGKAN UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI......AMIN...jom layan tengok gambar sempena majlis tue...


masamnye muka...kena paksa bergambar....


kek 4 years


wow...banyaknye hadiah....



posing no 1..nie time ada mood nak bergambar la nie



eee...payahnye nak potong kek...terpaksalah ibu masuk gak dalam gambar



suka sangat dapat hadiah...



makan time.....



nyammmm.....nyammmm.....

saat yang ditunggu2.....bukak hadiah



hadiah ayah n ibu


mana satu nak bukak nie


hadiah auntie bagi


hadiah cik su bagi

3 comments:

shahspenser said...

heppie besday shasha.. hadiah tuntut taun depan ye.. huhuhuhu...

suehainiey said...

happi besday 2 u syasha...dr ayong, abg ngah n abg aify....syasha dpt hadiah aper dr ibu n ayah..(ayong tnya)

syamzies said...

ibu dan ayah bagi anak patung kaki dan tangan panjang jea......namanye..pah bedah