Followers

Tuesday, June 30, 2009

cuti hujung minggu

bila tiba hari khamis mesti rasa semangat sangat..sbb besok hari cuti minggu ....boleh bangun lambat tidur.....hu..hu..hu (tabiat time anak dara dulu tak ubah2)...mcm biasalah bila time cuti hujung minggu nie....aktivitinye...kemas rumah....basuh segala baju yang tak trbasuh....lipat segala baju yang bertimbun2 dlm bakul.......of course lah memasak tuk suami dan anak2 tersayang...tak sedap pun jadi sedap sbb sekali sekala memasak...huh...hu.....disebabkan keboringan melanda pada cuti hujung minggu yang lepas....aku telah mengikut husband pergi brmain futsal kat gong badak....dekat jea dengan rumah...aku telah mengangkut dengan anak2 sekali pergi tengok ayah dia main futsal.......saja jea suka2....sekurng2nye.....takdelah aktiviti yang sama jea bila cuti hujung minggu....betul tak...he...he...


gelanggang futsal


layan tgk jea...walau pun tak berapa minat tgk bola
sempat jugak posing
boring2 tgk org main bola

No comments: